Garis Panduan Untuk Memilih Mesin Pembuat Kopi

Garis Panduan Untuk Memilih Mesin Pembuat Kopi

Kemajuan terkini dalam teknologi pembuatan kopi telah menimbulkan pelbagai jenis mesin kopi dan gaya yang mampu dimiliki oleh pengguna biasa. Berlaku adalah hari-hari apabila anda boleh pergi ke kedai dan hanya perlu membuat keputusan membeli berdasarkan beberapa mesin atau model nama jenama popular. Mencari pembuat kopi terbaik hari ini akan membawa anda sedikit kerja!

1. Pertimbangkan tabiat minum kopi dan rasa
Adalah penting untuk anda melakukan refleksi diri mengenai keperluan dan keperluan minuman kopi anda sebelum anda mengenakan bayaran dan membeli mesin kopi seterusnya. Pertimbangkan faktor-faktor seperti jenis kopi yang anda suka minum, berapa kerap dalam sehari anda minum kopi, berapa banyak yang anda mampu untuk membelanjakan dan juga ruang dapur yang anda miliki untuk mesin kopi. Setelah latihan ini selesai, anda bersedia untuk keputusan besar berikutnya.

2. Adakah saya mahu mesin kopi espresso atau bukan kopi espresso?
Pembuat kopi espresso biasanya dianggap sebagai versi mewah semua mesin kopi dan ini ditunjukkan dalam tanda harga mereka. Masih jika anda menganggap diri anda ahli kopi minum, maka anda mungkin sanggup menghabiskan ratusan dolar untuk jenis pembuat kopi ini. Selain daripada harga yang lebih tinggi pertimbangan lain yang perlu anda buat termasuk and tidak terhad kepada satu cawan kopi pada satu masa terdapat banyak model untuk rumah tangga.
• diperlukan untuk membersihkan mesin setelah setiap penggunaan

• membuat minuman kopi yang lebih kuat atau kuat daripada kaedah pembuatan bir lain

• boleh membuat pelbagai gaya kopi seperti espresso dan latte

• masuk dalam tiga jenis – semi automatik, automatik sepenuhnya dan super automatik versi

• yang lebih automatik, semakin tinggi harga belian dan lebih banyak pilihan yang tersedia termasuk penggiling kopi terbina dalam, ciri pembersihan diri, dan lain-lain.

Jika anda tidak dimakan oleh keperluan untuk minum minuman kopi mewah dan lebih suka minum kopi daripada hanya satu cawan yang ada, lebih kurang permintaan, maka bar minuman kopi bukan espresso adalah untuk anda. Terdapat lebih banyak pilihan yang tersedia, bersama-sama dengan jumlah kopi yang lebih besar yang boleh diseduh pada satu masa. Pertimbangkan ciri-ciri mesin kopi tanpa espresso:

• tersedia dalam mesin titisan kopi (automatik dan manual), gaya Perancis dan sistem pod baru

• mampu membuat jumlah kopi yang lebih besar pada satu-satu masa, 10-12 cawan adalah normal, namun beberapa mesin akan membuat 100 cawan dalam satu kitaran minuman

• Pilihan untuk membeli mesin kopi cawan tunggal jika jumlah kopi tidak penting

• tetapi untuk membeli dan lebih kurang pembersihan dan penyelenggaraan daripada dengan mesin espresso

• Pemilihan jenis jenama, jenis, gaya dan warna khas

• mudah digunakan, menetapkan dan pergi ke hari anda

• beratus-ratus citarasa kopi yang disediakan termasuk kopi khusus untuk mesin satu cawan

3. Mencari pembuat kopi terbaik anda
Dibekalkan dengan maklumat baru yang diperoleh anda kini boleh mensasarkan jenama-jenama tertentu mesin kopi dalam jenis yang anda inginkan, contohnya mesin kopi titisan, manual atau automatik, dan mula melakukan penyelidikan untuk melihat apa yang pengguna membincangkan mengenai jenama-jenama tertentu. Untuk tujuan ini, Internet adalah alat penyelidikan yang hebat kerana terdapat banyak laman web semakan dan pengujian yang tersedia untuk anda dengan menggunakan ketukan jari mudah butang tetikus PC. Adalah penting untuk anda menumpukan carian anda di laman ulasan yang menawarkan hasil ujian bebas digabungkan dengan maklum balas pengguna mengenai pembuat kopi yang dipaparkan. Jika tidak, anda mungkin mendasarkan keputusan membeli anda hanya dengan gembar-gembur dan promosi diri oleh pencipta laman web dan bukannya kebenaran tentang mesin kopi yang dikaji semula.

Shares
|ShareTweet